Gedetailleerde notities over laser ontharing

• Geschikt voor al die huidtypen, tevens donkere huidtypen kunnen behandeld geraken betreffende een SHR; • Er bestaan minder behandelingen nodig dan voor overige ontharingsmethoden; • In principe nauwelijks bijwerkingen; • Passend vanwege grotere oppervlakte; • Geen irritatie betreffende omliggende huid; - Via dit originele koelsysteem van de Sopranolaser is het nagenoeg pijnloos; • Meteen na een treatment kan u uw bezigheden weer hervatten; • Geschikt wegens heren en dames.

Vanzelfsprekend luisteren wij aandachtig naar uw wensen en verwachtingen van dit resultaat. We zeggen u hoeveel laserbehandelingen benodigd bestaan teneinde dit te verwachten uitkomst te bereiken.

vanaf 4 weken vanwege dit ontstaan betreffende een verzorging mag ook niet meer harsen, epileren, waxen, de touwtjesmethode ofwel Epilady gebruiken. Tussen de behandelingen mag u dan ook de haren immers scheren of afknippen.

Er bestaan immers behoorlijke risico's aangevoegd met een slecht uitgevoerde ontharings-behandeling. Zo kan de huid bijvoorbeeld ernstig verbranden. Daarom is dit cruciaal om iedere keer juist te kijken wie de behandeling uitvoert, en of een behandelaar aan de perfecte opleiding beschikt.

Laser ontharen lijkt een gehele simpele en makkelijk uit te voeren ingreep. Doch daarmee wordt de treatment onderschat. In Holland mogen alleen echt opgeleide therapeuten werken betreffende lasers.

Super juiste treatment, medewerkster Kristel geeft goede uitleg en is enorm hulpvaardig en spontaan en weet waar jouw zo over praat. Ze geeft ons goed v...Bekijk meer

Veilig in toepassen en exclusief ontwikkelt vanwege het verminderen aangaande ongewenste haargroei of ingegroeide hoofdharen

Een optimaal uitkomst van een permanente ontharing zijn gemiddeld 6 tot acht behandelingen nodig. Tussen iedere treatment is een tijdperk betreffende een paar maanden nodig om een hoofdharen aangaande een rustfase tot de groeifase te doen lees meer kunnen.

Een geconcentreerde en zuivere laserstraal wordt omgezet in warmte. Een donker gepigmenteerde hoofdharen absorberen de laserstraal zodat de haarwortels gebarsten raken, buiten de omliggende huid te aantasten.

Na de operatie kan je meteen weer alles doen hetgeen jouw wilt. Een huid mag enige uren tot een dag rood ofwel gevoelig bestaan. Met paracetamol ofwel ons koud kompres mag jouw een kwetsbaarheid verlichten. Tevens kunnen er korte korstjes opkomen. Het is tijdelijk en verdwijnt na enkele dagen.

De functie betreffende Laser Ontharing Het principe aangaande Laser Ontharing is gebaseerd op het principe met ‘selectieve fotothermolyse’, een reactie waarbij gemakkelijk betreffende ons zuivere golflengte wordt omgezet in warmte. De aanwezigheid met pigment (melanine) in het hoofdhaar het zodra geleider zit is over waarde wegens de benodigde reactiewarmte. De laser stuurt laserlicht betreffende een website specifieke golflengte die tot diep in de haarkern doordringt en is geabsorbeerd door dit aanwezige pigment.

Laserbehandelingen en IPL worden alsmaar frequenter aangeboden tegen stuntprijzen, het daar een hardware aldoor voordeliger is en daar daardoor steeds meer praktijken bijkomen. We raden u dan ook echter immers met teneinde te kiezen een praktijk met expertise en u echt te laten voorlichten vooraf, het omdat bij foutief gebruik van de laser- en de IPL apparatuur brandwonden en verschillende klachten kunnen voortkomen.

Bij MediDerm Utrecht zijn wij ruim15 jaar specialistisch in Laser Ontharing. Het streven is ons optimaal resultaat en betreffende minder nemen wij geen genoegen. Wij begrijpen hetgeen daarvoor benodigd is. De allerbeste apparatuur en echt zo cruciaal een deskundige en betrokken huidtherapeut. Er kan u dan ook bij MediDerm Utrecht met op aan.

Het belangrijkste is dat jouw dit bestelde gebied minimaal 4 weken voorafgaand aan de behandeling niet epileert of harst. Het verstoort een haargroeicyclus en zorgt zo voor een minder resultaat. Daarnaast is dit aangaande belang niet te zonnen miniem 2 weken voorafgaand met de verzorging.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *